Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ktm mx 125 1985

7172277
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אלי האקזמפלר הנ"ל לאחר שישב כמעט 17 שנה במכס אני מתכוון להחזיר אותו למצבו המקורי יש את כל החלקים כמעט

השלמות הוזמנו כבר ואמורים להגיע בימים הקרובים .

קצת תמונות :

src="http://www.fastup.co.il/thumbs/48956793.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" />

src="http://www.fastup.co.il/thumbs/12855609.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" />

src="http://www.fastup.co.il/thumbs/61489185.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" />

src="http://www.fastup.co.il/thumbs/94628222.jpg" alt="FastUp העלאת תמונות" border="0" />

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת נשמע הזוי, בכל מקרה תתחדש!

איך הגיע לידיעתך שקיים אופנוע כזה או האפשרות לקנות אותו?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הזוי או לא זה מה שנאמר לי מבעל האופנוע.

בכול אופן האופנוע הגיע אלי על ידי חבר שראה אותו מאוחסן באיזה מחסן של בחור מכפר כמה,סענו לבחור לאחר כמה שעות טובות

הצלחנו לקנות ממנו את האופנוע ,האופנוע ישב המון זמן מאוחסן בקרטונים מפורק לחלקים.

לפי מה שסופר לנו מהבחור זה האופנוע הראשון שנכנס לארץ מהדגמים של KTM השני פעימות יש גם איזה כתבה שנעשתה על האופנוע משנות השמונים בפול גז עדיין מנסה לאתר אותה לא מצאתי אשמח לעזרה.

לא יודע עד כמה זה נכון אבל זה מה שנאמר לי הוא גם טען שהוא היה מבין הראשונים שעסקו בייבוא אופנועים מחו"ל דרך ירדן לאמשנה בכול אופן זה האופנוע ktm mx/gs אחד מהם למרות שהם ממש זהים כך נראה האופנוע תמונה מגוגל :

n2itewdzhkmz.jpg

כמו כן קניתי היום את כל המייסבים חדשים הפלסטיקה נשלחה לצבע כמו גם השלדה תמונות בהמשך.

שבת שלום שיהיה .

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

עדכון העסק התחיל לזוז השילדה לאחר צבע :

md1iniotdgbi.jpg

עוד כמה חלקים שצבעתי :

3kyiymintjjy.jpg

xnm5yytqguyj.jpg

כמו גם אני לא מצליח להשיג את המייסבים והמחזירים הבאים :

ytjvohtc4an1.jpg

אשמח לעזרה מחברי הפורום בנוגע למייסבים /מחזירים .

אלו הרכיבים שמעקבים אותי לסגור את המנוע ולהתקדם בשיפוץ !!

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

מיסבים ומחזירי שמן תוכל למצוא ב"בית המיסב" בחולון. יש לי הרגשה שכמה מהמיסבים שבתמונה אינם סטנדרטיים ולכן יהיה יותר קשה להשיג אותם, אך יתכן ואני טועה.

בהצלחה

אורן

פורסם
1985 או 1995?

לפי התמונות שהועלו זה לא אופנוע משנת 1985, אלא מתקדם יותר משמעותית.

תריץ חיפוש בגוגל ktm mx 125 1985 זה האופנוע הנ"ל .

ומאיפה הסקת בדיוק שהוא מתקדפ יותר ? משנת 85/84

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם
מיסבים ומחזירי שמן תוכל למצוא ב"בית המיסב" בחולון. יש לי הרגשה שכמה מהמיסבים שבתמונה אינם סטנדרטיים ולכן יהיה יותר קשה להשיג אותם, אך יתכן ואני טועה.

בהצלחה

אורן

בדקתי ברשף המפרץ שהם מתמחים בייבוא מייסבים ןמחזירי שמן והוא טען אותו דבר ממש לא סטנדטים .

תודה בכול אופן יבדוק בכול זאת

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

השבת היה לי קצת זמן אז חלק מהדברים התחילו להתחבר סוף סוף יש צורה של אופנוע :

xijxwtn0mmuz.jpg

jjjzuz2fjymy.jpg

5imgzyxhnndm.jpg

ddgujn0mnm5y.jpg

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

נראה התחלה של אחלה פרוייקט.

למען אריכות ימים (שנים) לפרוייקט נא העלה את התמונות למערכת הפורום (עורך הודעות מלא-> צרף קובץ).

פורסם
נראה התחלה של אחלה פרוייקט.

למען אריכות ימים (שנים) לפרוייקט נא העלה את התמונות למערכת הפורום (עורך הודעות מלא-> צרף קובץ).

לא הבנתי מה זה עורך הודעות מלא ?

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פורסם

יש מפעל בארץ שמייצר מייסבים לכל העולם (נחשב בעולם יש לציין). רצוי לנסות ולאתר איש קשר (למרות שהבנתי כי הוא שינה לוקיישן וקשה להשיג אותם אבל הוא עדיין קיים).

השם זה KING אני בטוח שלאנשים היותר מבוגרים (אלה ששיפצו רכב או שניים בחייהם :lol:) פה בפורום יהיה יותר פרטים לנדב.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תוכן חדש...